Regelmessig Rengjøring

 

Regelmessig Rengjøring

Sørg for at Lokalene Dine er Strålende Rene og Innbydende

En regelmessig rengjøring er essensiell for å opprettholde en hygienisk og attraktiv arbeidsplass. Vi tilbyr omfattende rengjøringstjenester som er tilpasset dine behov, enten det er ukentlig, to-ukentlig, månedlig eller etter avtale.

Hvorfor Velge Våre Tjenester for Regelmessig Rengjøring?

  • Totalleverandør av Høy Kvalitet: Vi er tilgjengelige syv dager i uken, både i og utenfor kontortid. Våre godt opplærte ansatte benytter miljøvennlige rengjøringsmidler og moderne, skånsomme metoder som er tilpasset ulike overflater og typer smuss.
  • Effektiv og Kostnadseffektiv Rengjøring: Gjennom nøye planlegging jobber vi så effektivt som mulig og anbefaler den mest passende rengjøringsprosedyren for å holde kostnadene lave for deg som kunde.
  • Omfattende Tjenester: Vi tar oss av regelmessig rengjøring av kontorer, bedriftslokaler, idrettsanlegg, barnehager, butikker, restauranter og andre næringseiendommer.

Bedriftsavtale – Skreddersydd Rengjøring etter Dine Behov

  • Tilpasset Renhold: Våre tjenester varierer fra grunnleggende søppelfjerning til fullservice rengjøring, med ulike oppgaver på ulike dager. Vi tilbyr renhold på dagtid, morgen eller kveld, tilpasset dine spesifikke behov, enten det er daglig eller flere ganger i uken.
  • Komplette Renholdsavtaler: En fast avtale inkluderer boning og gulvpleie to ganger i året, årlig hovedvask, vindusvask, vask av gardiner med mer. Dette gir deg en komplett oversikt over alle kostnader på ett år.

Gratis Befaring

Vi tilbyr gjerne en gratis befaring for å vurdere dine lokaler og skreddersy et tilbud på regelmessig rengjøring til din bedrift. Kontakt oss i dag for å avtale en tid!

... Våre Tjenester

Se også andre tjenester vi tilbyr, Flyttevask, JULEVASK, Rundvask, BYGGVASK og Hovedrengjøring.